VSK 2018 staat weer te beginnen. De 2018 editie heet “Ons vak wordt steeds slimmer”.

En als u naar de beurs komt, kunt u dit ook zelf zien en beleven. Zoals in alle vakgebieden zitten de ontwikkelaars op ons vakgebied ook niet stil, maar… doordachte concepten moeten nog steeds beschermd worden of hebben een reiningsactie nodig om deze idealen weer te behalen.

En daarom willen wij jullie uitnodigen op onze stand en ontdek: De nieuwe en verbeterde PROGREEN H20 coilcoating (volledig oplosmiddel vrij). Onze vernieuwde en meest uitgebreide dienstgroepen “revitaliseren luchtbehandeling.”

Als service-verlenend bedrijf, willen wij dat onze opdrachtgevers zich op hun gemakt voelen bij ons. dat u zich op uw gemakt voelt bij ons. Dus behalve onze nieuwe producten en onze vernieuwde dienstengroepen, willen wij u ook uitnodigen om onze gastvrijheid te ervaren.

In de ochtend is er op onze stand een waar Barista cafe en kunt u de dag beginnen met een heerlijke koffie of thee, met een vers Brabants worstenbroodje. Natuurlijk kunt u uw jas en tas bij ons in een afsluitbare ruimte achterlaten, om zo de rest van de beurs te ontdekken. Zo spot u wellicht zelfs onze PROGREEN H20 coating in het wild.

En na uw ronde op de beurs te hebben gemaakt, kunt u s’middags genieten van heerlijke tapas en dranken, om zo samen de dag weer af te sluiten.

Wij vinden het een eer om u te mogen ontvangen op onze stand en kijken met belangstelling uit naar uw komst!