Luchtkanalen

Luchttransportkanalen zijn vaak onzichtbaar weggewerkt in kantoren, desondanks hebben deze kanalen een grote invloed op de luchtkwaliteit in de gebruikersruimte en daarmee een invloed op de productiviteit van deze gebruikers. Conpro kan deze kanalen voor u reinigen en desinfecteren, waardoor de luchtkwaliteit wordt vergroot en zelfs mogelijk het ziekteverzuim wordt beperkt.

Luchttransportkanalen hebben een grote invloed op de gezondheid van de gebruikers. Waar tijdens de bouw deze kanalen al vaak als een van de eerste componenten worden ingebouwd, worden ze daarna vaak vergeten om schoon te maken. De (microbiologische) vervuiling kan verregaande invloed hebben op de gezondheid van de medewerkers en kan zelfs ziekteverzuim verhogen.

Conpro kan d.m.v. diverse soorten inspecties en luchtmonsters (door extern Sterlab) duidelijk in kaart brengen in welke conditie de toegevoerde lucht verkeerd. Het reinigen van de kanalen kan door Conpro worden uitgevoerd, deze discipline voeren wij uit op diverse manieren, van perslucht/borstel techniek tot een handmatige reiniging van de kanalen. De praktijk is leidend in de manier van uitvoering, elke situatie is anders, maar hebben gemeen dat ze schoon opgeleverd worden als wij klaar zijn.

Vetkanalen

Ook voor het reinigen van vetkanalen bent u bij Conpro aan het goede adres, na deze reiniging ontvangt u een reinheidscertificaat , ondersteunt met foto’s , welke aan de verzekeringsmaatschappij kan worden overhandigt.