Conpro heeft al jaren de focus op het redden van HVAC installaties en voorkomen dat dezelfde installaties in benarde situaties terechtkomen. Deze werkzaamheden doen wij met bevlogen collega’s en hier dan ook gelijk de gelijkenis met de Dordtse reddingsbrigade.

Natuurlijk is het redden van mensenlevens veel belangrijker dan het voorkomen dat een condensor vervuild, maar het onderstreept wel dezelfde bevlogen collega’s en daar is Conpro trots op. Conpro heeft besloten om de Dordtse reddingsbrigade te ondersteunen met speciale droogpakken die voor elke medewerker op maat wordt gemaakt. René Ameling (DGA Conpro) is zelf ook een heel enthousiast watersporter en daarom ook veel op het water te vinden is. Hier zien wij toch nog regelmatig hoe belangrijk het werk van de reddingsbrigade is.

Collega Jochem is al jaren intensief betrokken bij de reddingsbrigade en heeft onlangs nog samen met de burgemeester van Dordrecht de nieuwste boot van de brigade mogen dopen en is er trots op dat hij een werkgever heeft die hem steunt in zijn vrijwilligerswerk bij de brigade.