• Beschermd tegen de meest uiteenlopende agressieve atmosferen, zonder toevoeging van Vluchtige Organische Stoffen.

  • In 2 uitvoeringen verkrijgbaar, te weten de ‘basis’ en de ‘heavy’ uitvoering.

  • Preventief en correctief toepasbaar

  • Staat bekend als een titaniumcoating

  • Geniet van 24 maanden onderhoudsvrije garantiestelling!

PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling

Voor de bescherming van alle soorten lucht-/warmtewisselaars heeft Conpro een speciale oppervlaktebehandeling ontwikkeld om bescherming te bieden tegen de meest uiteenlopende agressieve atmosferen, zonder toevoeging van Vluchtige Organische Stoffen.

Op locatie brengen onze speciaal opgeleide medewerkers met behulp van speciale  spuitapparatuur de oppervlaktebehandeling vakkundig aan of werkt deze bij indien de installatie al eerder voorzien is van een PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling.

In onze werkplaats, welke voorzien is van een energiezuinige industriële spuit/ droogcabine, kunnen de hiervoor opgeleide medewerkers in compleet beheerste condities deze oppervlaktebehandeling aanbrengen op voornamelijk nieuwe installaties maar natuurlijk ook op de bestaande installaties.

Onze varianten

Voor het beschermen van lucht-/warmtewisselaars in HVAC equipment maakt Conpro gebruik van 2 conserveringsvarianten. Want naast de basis coating, die als standaard vaak wordt toegepast, is er ook een optie voor de uitgebreidere heavy behandeling die offshore bestendig is.

De toepassing en de locatie van opstelling maken het verschil in de keuze van het product. Bij het toepassen van de basis uitvoering is de installatie uitstekend toepasbaar in de residentiele-, commerciële- en utiliteitssegmenten .

Voor de toepassing in de zware industrie, offshore, petrochemie en toepassing in maritieme atmosferen of een combinatie van deze is de keuze voor de PROGREEN® H2O Heavy uitvoering aan te bevelen.

Kleur

Een duidelijk kenmerk van de PROGREEN® H2O oppervlaktebehandelingen is de kleur. Deze is namelijk metallic-achtig groen. Deze kleur staat symbool voor vernieuwing en frisheid en is contrasterend ten opzichte van de metalische ondergronden waarop ze vaak wordt opgebracht. Hierdoor is de conserveringslaag zeer eenvoudig visueel te controleren en te herkennen. Zo onderstrepen wij onze filosofie om als een transparante partner voor u te mogen werken.

Warmtegeleiding

Ook voor de PROGREEN® H2O geldt dat deze de unieke eigenschappen bezit dat deze niet isoleert door de toevoeging van titanium. Dit edelmetaal verzorgt de warmtegeleiding door de coating heen zonder dat deze het beschermende karakter van deze oppervlaktebehandeling schaadt. Dit is een unieke eigenschap waardoor de PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling in de markt bekend kan blijven staan als een titaniumcoating en zelfs kan worden voorgeschreven als een titaniumcoating.

Garantie

U mag rekenen op een 24 maanden onderhoudsvrije garantiestelling op de door Conpro aangebrachte PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling.