• Beschermd tegen de meest uiteenlopende agressieve atmosferen, zonder toevoeging van Vluchtige Organische Stoffen.

  • In 2 uitvoeringen verkrijgbaar, te weten de ‘basis’ uitvoering en de ‘heavy’ uitvoering.

  • Wij passen deze oppervlaktebehandeling toe met compleet beheerste condities in onze eigen werkplaats.

  • Staat bekend als een titaniumcoating

  • Geniet van 24 maanden onderhoudsvrije garantiestelling!

PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling

Voor de bescherming van condensorbatterijen, verdamperbatterijen, verwarmings-batterijen, koelbatterijen en alle andersoortige lucht/warmtewisselaars heeft Conpro deze speciale oppervlaktebehandeling welke speciaal ontwikkeld is om bescherming te bieden tegen de meest uiteenlopende agressieve atmosferen, zonder toevoeging van Vluchtige Organische Stoffen.

Op locatie brengen onze speciaal opgeleide medewerkers met behulp van speciale  spuitapparatuur de oppervlaktebehandeling vakkundig aan of werkt deze bij indien de installatie al eerder voorzien is van een PROGREEN® H2O oppervlakte-behandeling.

In onze werkplaats, welke voorzien is van een energiezuinige industriële spuit/ droogcabine, kunnen de hiervoor opgeleide medewerkers in compleet beheerste condities deze oppervlaktebehandeling aanbrengen op voornamelijk nieuwe installaties maar natuurlijk ook op de bestaande installaties.

Onze varianten

  • Voorheen had Conpro 4 varianten op de traditionele oppervlaktebehandeling. Deze zijn nu na lang ontwikkelen en na de meest uitgebreide laktechnische testen vervangen door PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling.
  • Deze is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar, te weten de ‘basis’ uitvoering en de ‘heavy’ uitvoering. Waarbij het product geen verschillen kent, maar de uitbreiding van de toepassing maakt dat het een ‘heavy’ toepassing is.

Kleur

Een duidelijk kenmerk van de PROGREEN® H2O oppervlaktebehandelingen is de kleur. Deze is namelijk metallic-achtig groen. Deze kleur staat symbool voor vernieuwing fris en vers en is tevens eenvoudig visueel te controleren, hierbij onderstrepen wij onze filosofie om als een transparante partner voor u te mogen werken.

Warmtegeleiding

Ook voor de PROGREEN® H2O geldt dat deze de unieke eigenschappen bezit dat deze niet isoleert de toevoeging van titanium. Dit edelmetaal verzorgt de warmtegeleiding door de coating heen zonder dat deze het beschermende karakter van deze oppervlaktebehandeling schaadt. Dit is een unieke eigenschap waardoor de PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling in de markt bekend kan blijven staan als een titaniumcoating en zelfs kan worden voorgeschreven als een titaniumcoating.

Garantie

U mag rekenen op een 24 maanden onderhoudsvrije garantiestelling op de door Conpro aangebrachte PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling.

Vraag PROGREEN® H2O nu aan
Chemisch reinigen
Glycol
Legionella
Luchtbehandeling
Luchtkanalen
Waterzijdig reinigen