Chemisch technisch reinigen

Lucht-/warmtewisselaars staan opgesteld op diverse locaties, in diverse
atmosferen. Doordat de aangezogen lucht atmosferische aanslagen zoals
zoutkristallen en zwavel maar ook klein straatvuil met zich meedraagt
vervuilen deze lucht-/warmtewisselaars. Voor het behoudt van deze
installaties is het noodzakelijk om deze lucht-/warmtewisselaars
regelmatig te laten chemisch technisch reinigen.

Chemisch technisch reinigen

Glycol

Als handelsproduct heeft Conpro 2 soorten glycolen: propyleen- en ethyleenglycol.
Conpro levert puur/onverdund maar ook water/glycolmengsel in elke vorstbeveiliging vanaf 25 liter tot aan bulkverpakking. Daarbij zijn de glycolen van Conpro altijd geinhibiteerd.

Glycol

PROGREEN® H2O

PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling kan preventief en correctief worden toegepast als coating ten behoeve van condensor-, verdamper-, verwarmings- en koelbatterijen. Hierbij geeft de PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling bescherming tegen agressieve luchtinvloeden zonder dat dit de warmteoverdracht negatief beïnvloed.

PROGREEN® H2O

Legionella

Het drinkwater in Nederland is van een hoge kwaliteit. We kunnen water uit de kraan drinken zonder er ziek van te worden. Toch zitten er ook in dit drinkwater nog veel micro organismen die zelfs in enkele situaties dodelijk kunnen zijn.

Legionella

Luchtbehandeling

Luchtbehandelingsinstallaties worden gezien als de longen van het bedrijf. De juiste verwarming, koeling, luchtvochtigheid en ventilatie is de basis voor een gezond leef- en werkklimaat. Hiervoor is het noodzakelijk om goed voor deze installaties te zorgen. Het onderhoudsplan van Conpro staat naast het reguliere onderhoud van de werktuigbouwkundig installateur en vult deze waar noodzakelijk aan. Zo kan de installatie naast gereinigd en gedesinfecteerd ook compleet gereconditioneerd worden met een hogere GPR-score als gevolg.

Luchtbehandeling

Luchtkanalen

Luchttransportkanalen zijn vaak onzichtbaar weggewerkt in kantoren, desondanks hebben deze kanalen een grote invloed op de luchtkwaliteit in de gebruikersruimte en daarmee een invloed op de productiviteit van deze gebruikers. Conpro kan deze kanalen voor u reinigen en desinfecteren waardoor de luchtkwaliteit wordt vergroot en zelfs mogelijk het ziekteverzuimpercentage wordt verlaagd.

Luchtkanalen

Waterzijdig reinigen

Water als medium klinkt ‘natuurlijk’ en erg mooi, maar ook deze systemen kunnen vervuilen door sludgeafzetting en kalkvorming. Het reinigen van deze systemen is een speciale discipline binnen onze organisatie die door enkele medewerkers kan worden uitgevoerd.

Waterzijdig reinigen