• Maak een keuze tussen de 2 soorten glycolen: Propyleen of Ethyleenglycol

  • Voorkom het kapot vriezen van uw koelinstallatie(s)

  • Conpro realiseert de juiste vorstgrens

  • Glycol analyse is mogelijk!

Glycol

Als handelsproduct heeft Conpro 2 soorten glycolen, de propyleen en ethyleenglycol. Conpro levert puur/onverdund maar ook water/glycolmengsel in elke vorstbeveiliging vanaf 25 liter tot aan bulk verpakking. De glycolen van Conpro zijn altijd geinhibiteerd!

Glycolsystemen kunnen o.a. door gevolg van temperatuurschommelingen, verdamping en bijvullen met water van een koelsysteem door de jaren heen hun vorstbeveiliging kwijt raken, met als gevolg dat bij vorst u het risico loopt dat uw koelinstallatie kapot kan vriezen. Conpro heeft de producten, de kennis en de middelen om voor elke glycol installatie de juiste vorstgrens te realiseren.

Soms alleen door toevoeging van nieuwe glycol, soms door het complete systeem te verversen met een nieuw waterglycolmengsel. Over het algemeen wordt gesproken van een verversing glycolsystemen tussen de 3 en 5 jaar. Ons advies is om jaarlijks het glycol te controleren op vorstgrens, viscositeit en Ph waarden.

Conpro kan ook voorzien in het verzorgen van glycol analyse, hierbij worden samples beoordeeld op exacte parameters en weet u exact hoe de condities van uw glycolsysteem er voor staan.
Vraag glycol nu aan
Chemisch reinigen
Progreen® H2O
Legionella
Luchtbehandeling
Luchtkanalen
Waterzijdig reinigen