• Maak een keuze tussen de 2 soorten glycolen: Propyleen of Ethyleenglycol

  • Voorkom het kapot vriezen van uw koelinstallatie(s)

  • Conpro realiseert de juiste vorstgrens

  • Glycol analyse is mogelijk!

Glycol

Conpro levert standaard twee soorten glycolen: propyleen- en ethyleenglycol. Conpro levert puur/onverdund maar ook water/glycolmengsel in elke vorstbeveiliging vanaf 25 liter tot aan bulkverpakking. De glycolen van Conpro zijn altijd geïnhibiteerd!

Glycolsystemen kunnen o.a. door gevolg van temperatuurschommelingen, verdamping en bijvullen met water van een koelsysteem door de jaren heen hun vorstbeveiliging kwijtraken met als gevolg dat bij vorst u het risico loopt dat uw koelinstallatie kapot kan vriezen. Conpro heeft de producten, de kennis en de middelen om voor elke op glycol opererende installatie de juiste vorstgrens te realiseren door het complete systeem af te tappen, te spoelen en het vervolgens op druk te brengen met een nieuw water/glycolmengsel.

Over het algemeen wordt gesproken van een verversing glycolsystemen tussen de 3 en 5 jaar. Ons advies is om jaarlijks het glycol te controleren op vorstgrens, viscositeit en Ph waarden.

Conpro kan ook voorzien in het verzorgen van glycolanalyse. Hierbij worden samples beoordeeld op exacte parameters en weet u exact hoe de condities van uw glycolsysteem ervoor staan.