• Behoudt van uw lucht-/warmtewisselaars

  • Diverse soorten reiniging mogelijk

  • Voorkom slijtage van de compressoren

  • Wij gebruiken biologisch afbreekbare industriële reinigingsproducten

Chemisch Technisch Reinigen

Lucht-/warmtewisselaars staan opgesteld op diverse locaties en in diverse atmosferen. Doordat de aangezogen lucht atmosferische aanslagen zoals zoutkristallen en zwavel maar ook klein straatvuil met zich meedraagt vervuilen deze lucht-/warmtewisselaars. Voor het behoudt van deze installaties is het noodzakelijk om deze lucht-/warmtewisselaars regelmatig te laten chemisch technisch reinigen.

Condensorreiniging, verdamperreiniging, verwarmingsbatterijreiniging, warmtewielreiniging, koelbatterijreiniging, twincoilbatterijreiniging. Al deze reinigingen kunnen worden uitgevoerd door de hiervoor opgeleide medewerkers van Conpro.

Vervuilde lucht-/warmtewisselaars hebben een grote invloed op het correct functioneren van de technische installatie. Zelfs zo erg dat installaties in hoge druk storing kunnen geraken. Door het laten uitvoeren van een chemische technische reiniging kunnen de installaties weer in hun originele ontwerpcondities opereren. Hierdoor voorkomt u niet alleen een verhoogde opname van elektrische energie maar voorkomt u tevens bovengemiddelde slijtage van de compressoren.

Kortom: reiniging is behoudt van de installatie.

De reiniging wordt uitgevoerd met deels biologisch afbreekbare industriële reinigingsproducten in combinatie met speciale reinigingsapparatuur. Hierdoor wordt ook de dieper zittende vervuiling verwijderd zonder dat de lamellen worden beschadigd.