Conpro Condensor Bescherming BV, heeft van Delta Techniek uit Sint Phillipsland de opdracht gekregen om circa 75 Samsung warmtepom installaties te voorzien van de speciale PROGREEN oppervlaktebehandeling. Vanwege de opstellingslocatie, een bijzondere opdracht. In de natuur direct aan het Gevelingenmeer vlakbij Ouddorp, rijst een exclusief hotel- en beachresort uit de grond. Dit resort kan zich meten met s’werelds meeste exclusieve resorts en kenmerkt zich in duurzaamheid, discretie en de hoge service.

Het eerste buitendeel is al voorzien van de speciale PROGREEN oppervlaktebehandeling en zal bij de pilotwoning worden opgesteld. De eisen aan de oppervlaktebehandeling zijn veeleisend, want gezien de locatie wordt er de hoogste eis gesteld aan duurzaamheid en bedrijfszekerheid. De buitendelen zullen gefaseerd worden geleverd totdat alle 72 luxuese en duurzame strandvilla’s en 20 luxe hotelsuites zijn afgerond en dus voorzien van een Samsung warmtepop installatie voorzien van PROGREEN oppervlaktebehandeling.

De bezoekerswoning is opgeleverd, hieronder de eerste beelden.