In Nederland is kraanwater schoon en drinkbaar. Dit is net zo vanzelfsprekend als de zon die elke dag opkomt. Toch zijn er genoeg factoren die het steeds moeilijker maken om onze leefomgeving schoon en leefbaar te houden.

Schoon drinkwater is voor ons zo vanzelfsprekend dat wij drinkwater gebruiken als verdunning voor onze verfproducten. Dit is beter voor mens en milieu want zo wordt het gebruik van vluchtige chemische stoffen beperkt.

Compro BV gebruikt ook water als verdunningsmiddel voor haar speciale PROGREEN H20 ECO condensorcoating en draagt hiermee bij aan een schoner milieu. Behalve uitfasering van vluchtige chemische stoffen, wordy door deze speciale coating verhogen van energieverbruik en veroudering van de installatie voorkomen.

Het gebruik van water hiervoor kan wrang zijn, want schoon drinkwater is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend en dat beseffen wij ons bij Conpro maar al te goed. Daarom zijn wij een actie gestart om de bewustwording van watergebruik en waterverbruik te vergroten. Buiten deze bewustwording willen wij ons maatschappelijk inzetten en onze verantwoording nemen voor ons medemens.

 

Compro BV steunt via alle met PROGREEN H20 ECO  geconserveerde installaties de stichting Water For Life. Deze stichting maakt zich sterk voor schoon water en sanitaire voorzieningen in landen waar dat geen vanzelfsprekendheden zijn. En dat is hard nodig want zo’n 663.000.000 mensen verspreid over de wereld hebben geen toegang tot schoon drinkwater. En 2,4 miljard mensen kunnen geen gebruik maken van goede sanitaire voorzieningen. Stichting Water For Life financiert de aanleg van waterleidingen, de bouw van tappunten en wc’s en het geven van trainingen over hygiëne op verschillende continenten.

Help ons mee om schoon drinkwater en schone sanitaire voorzieningen voor iedereen te realiseren. Wanner u uw installatie laat conserveren met PROGREEN H20 ECO condensorcoating steunt u automatisch dit project. Dus laat uw condensorbatterijen door Conpro coaten met PROGREEN H20 ECO en steun Water For Life. Zo wordt mede door uw steun straks schoon drinkwater overal ter wereld WEL vanzelfsprekend.