Vanuit Conpro bieden wij twee verschillende mogelijkheden om uw lucht-/warmtewisselaars te beschermen met onze PROGREEN® H2O coating.
Naast de zogenoemde basis coating is er ook de optie voor een “marine protective offshore coating”.

Preventief worden er in onze werkplaats op jaarbasis duizenden nieuwe klimaat technische binnen- en buitendelen voorzien van onze beschermende coating. Bij onze basis variant wordt er coating aangebracht vanuit de luchtintrede- en uittredezijde van de wisselaar. Daarnaast wordt ook de inwendige bodemplaat voorzien van coating.

Maar bij iedere individuele opstelling dienen we rekening te houden met verschillende (omgevings-)factoren. Denk hier bijvoorbeeld aan kust- of offshore opstelling, petrochemie of overige zware industrie waar bepaalde schadelijke gassen of stoffen vrijkomen.
Voor deze uitdagende locaties biedt Conpro de oplossing met PROGREEN® H2O Heavy. Hierbij wordt, naast de lucht-/warmtewisselaar en bodemplaat, ook de tussenplaat, ventilatorsteun, krambochten en het overige leidingwerk voorzien van coating.
Met PROGREEN® H2O Heavy is uw installatie optimaal beschermd tegen de meest uitdagende omstandigheden.