• Behoudt van uw lucht-/warmtewisselaars

  • Diverse soorten reiniging mogelijk

  • Voorkom slijtage van de compressoren

  • Wij gebruiken biologisch afbreekbare industriële reinigingsproducten

Coil cleaning

Coil cleaning

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in coil cleaning? Dan bent u bij Conpro Condensor Bescherming BV zeker aan het juiste adres! Wij zijn al sinds 1996 gespecialiseerd in verschillende diensten, waaronder coil cleaning. Inmiddels zijn we vanuit Dordrecht uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie, met veel ervaring in allerlei soorten branches en vakgebieden. Hierdoor kunnen wij u met nagenoeg elk project van dienst zijn en is geen vraagstuk voor ons te lastig!

Benieuwd naar wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Kom met ons in contact!

Coil cleaning | Conpro staat voor u klaar

Conpro ontzorgt en verzorgt haar opdrachtgevers van A tot Z. Dit doen we met een enthousiast en ervaren team van gemotiveerd personeel. Dankzij een eigen opleidingsprogramma zorgen we er voor dat ons personeel de kwaliteit die wij en u verwachten, aan u kan bieden en behouden. Hierdoor garanderen wij dat we uitsluitend de allerbeste kwaliteit leveren.

Daarnaast vinden wij ook veiligheid en het milieu erg belangrijk. We zijn ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Dat houdt in dat wij voldoen aan alle veiligheidseisen en ook zoveel mogelijk het milieu ontlasten met onze werkzaamheden.

Kortom, bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij coil cleaning, wat ook nog eens de allerbeste service en kwaliteit biedt? Dan bent u bij Conpro Condensor Bescherming BV helemaal aan het juiste adres!

Wij helpen u verder

Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze dienstverlening, bent u uiteraard vrij om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor  u klaar en helpen u zo snel mogelijk verder. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw vragen terug. Tot ziens bij Conpro!