• Behoudt van uw lucht-/warmtewisselaars

  • Diverse soorten reiniging mogelijk

  • Voorkom slijtage van de compressoren

  • Wij gebruiken biologisch afbreekbare industriële reinigingsproducten

Coil coating

Coil coating

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in coil coating? Dan moet u zeker bij Conpro Condensor Bescherming zijn! Wij zijn namelijk uw partner op het gebied van renovatie, reiniging, reconditionering en revitalisering van klimaat technische installaties. Dit doen we voor installateurs, adviseurs, leveranciers, importeurs en eindgebruikers! Conpro ontzorgt en verzorgt haar opdrachtgevers van A tot Z, met ons vakkundige team. We zorgen er zelf voor dat ons personeel altijd optimaal geschoold is, met een eigen opleidingsprogramma.

Benieuwd naar wat Conpro voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Coil coating | Conpro staat voor u klaar

Conpro Condensor Bescherming BV is opgericht in 196 en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. Met name in de utiliteit hebben wij ons bewezen op het gebied van reiniging, renovatie en reconditionering van klimaat technische installaties. We zijn daarnaast ISO 9001 en VCA gecertificeerd, waardoor wij altijd de kwaliteit en veiligheid kunnen bieden die u van ons verwacht. Daarnaast betekent dit ook dat wij bewust bezig zijn met het milieu en dit zo min mogelijk willen belasten met onze werkzaamheden.

Kortom, bent u op zoek naar een betrouwbare partner die u de kwaliteit en veiligheid biedt die u verwacht tijdens onze werkzaamheden? Dan bent u bij Conpro Condensor Bescherming BV zeker aan het juiste adres!

Neem contact met ons op

Bij vragen staan we uiteraard graag voor u klaar. Onze medewerkers gaan met u in gesprek en helpen u verder. Ook geven wij u graag advies over de juiste oplossing in uw situatie. Dankzij onze ervaring weten we precies hoe we elk project op de beste manier kunnen aanpakken. Contact opnemen kan via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug. Tot ziens bij Conpro Condensor Bescherming BV!