• Behoudt van uw lucht-/warmtewisselaars

  • Diverse soorten reiniging mogelijk

  • Voorkom slijtage van de compressoren

  • Wij gebruiken biologisch afbreekbare industriële reinigingsproducten

Legionella behandeling

Legionella behandeling

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een legionella behandeling kan uitvoeren? Dan moet u zeker bij Conpro Condensor Bescherming BV zijn! Wij zijn al sinds 1996 gespecialiseerd in allerlei behandelingen, waaronder een behandeling tegen legionella. Conpro staat voor kwaliteit, veiligheid en service. Daarom kunt u van ons uitsluitend het allerbeste resultaat verwachten! Benieuwd naar wat wij voor u of uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder.

Legionella behandeling van Conpro

Het Nederlandse drinkwater is van goed kwaliteit en hier kunnen we gerust van drinken. Toch zitten er nog veel micro-organismen in, die in sommige gevallen zelfs dodelijk kunnen zijn. Conpro heeft een techniek ontwikkeld, waarbij drinkwatersystemen gegarandeerd legionella-vrij gemaakt kunnen worden. Dit doen we door middel van chemische desinfectie. Dit is een extra aanvulling op de beheersplannen en beschermingsmaatregelen. Deze aanpak heeft zich bewezen, aangezien het erg doeltreffend en 100% effectief is!

Wanneer wij een melding ontvangen van een besmet systeem, geven wij dit hoge prioriteit. Vaak worden er zelfs per direct medewerkers vrij gemaakt om naar dit project toe te kunnen gaan. Daar wordt er een plan van aanpak opgesteld, in overleg met de betrokken partijen. Als alle partijen dit hebben goedgekeurd zullen we dit zo snel mogelijk gaan uitvoeren.

Kom met ons in contact!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat Conpro voor uw bedrijf kan betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Daarnaast geven wij u ook graag advies over de mogelijkheden in uw situatie. Aangezien wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben, weten we precies hoe we elk project op de juiste manier moet en aanpakken. Conpro Condensor Bescherming BV staat voor u en uw bedrijf klaar!