Chef-kok kiest voor kwaliteit

Nederlands bekendste chef-kok Herman den Blijker kiest voor Warmtebouw met Conpro voor totaalonderhoud van het luchtbehandelingssysteem.

Bij restaurant Las Palmas in Rotterdam kunnen klanten kiezen uit diverse hoogstaande gerechten welke uitsluitend worden bereidt met kwalitatieve verse producten. Behalve de culinaire gerechten, is de beleving één van de speerpunten van het succes van restaurant Las Palmas. Het gebouw Las Palmas op de Wilhelminakade te Rotterdam is het voormalig werkplaatsengebouw van de Holland-Amerika Lijn, dit gebouw is één van de markante wederopbouw panden na het verwoestende bombardement op Rotterdam in 1940.

Het bedrijven van een restaurant in een oud werkplaatsengebouw vergt veel vindingrijkheid in de aanleg en onderhoud van het luchtbehandelingssysteem.  Ondanks dat het gebouw nooit daarvoor ontworpen is, is Herman den Blijker er goed in geslaagd de robuuste uitstraling te handhaven, waarbij de bijzondere culinaire verfijning van de gerechten uitstekend tot zijn recht komt.

Door de open structuur van het restaurant en de keuken, worden er zeer hoge eisen gesteld aan het luchtbehandelingssysteem. Warmtebouw verzorgt het onderhoud aan de klimaatinstallaties, waarbij Conpro als specialist betrokken is bij de jaarlijkse reiniging van de afzuiginstallatie.

Hierdoor is Herman den Blijker verzekerd van goed functionerende installaties en kunnen de bezoekers genieten van de uitstekend verzorgde gastronomische gerechten.