Conpro reconditioneerd LBK’s stadhuis Gorinchem

Iedereen heeft wel eens van Gorinchem gehoord. Is het niet dagelijks tijdens de verkeersinformatie dan wel om de rijke geschiedenis die deze middelgrote stad herbergt tussen haar authentieke stadsmuren.

Voor het stadhuis van deze gemeente koos Klimaat Service Holland BV voor Conpro Condensor Bescherming BV om de nog in oorspronkelijk staat gemonteerde luchtbehandelingskasten compleet te renoveren en te reconditioneren.

De luchtbehandelingskasten lieten duidelijk sporen van veroudering zien aan de diverse componenten en constructiedelen. Deze veroudering heeft niet alleen een negatieve invloed op de luchtkwaliteit maar ook op de bedrijfszekerheid van deze installaties.

De inspectie van Conpro Condensor Bescherming BV en rapportage met aanvullend advies zijn opgesteld om de bestaande luchtbehandelingskasten weer aan de eisen van nu te laten voldoen. Alle voorgestelde adviezen zijn opgevolgd waarmee de gebruikers verzekerd zijn van een optimaal werkcomfort. De specialisten van Conpro hebben niet alleen de luchtbehandelingskasten gereinigd, maar ook de wanden, plafonds, deuren voorzien van Prodec coating. De vloeren zijn voorzien van een hoogwaardige en naadloze Conpro epoxy gietcoating. En de gecorrodeerde kleppenregisters en  dempercoulissen zijn vervangen door nieuwe hoogwaardiger exemplaren en tot slot zijn de lucht/warmtewisselaars voorzien van PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling.

In het gehele uitvoeringstraject mag de klant rekenen op de kernspecialisten van Conpro Condensor Bescherming BV. Hierdoor wordt de klant ontzorgt en bediend en is de klant verzekerd van het beste resultaat. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Vul dan uw gegevens in op onze contactpagina of neem gerust telefonisch contact met ons op telefoonnummer 078-621 38 51